About Us

We are the littleGiant Studio!

We are the Props and toy maker based on jakarta indonesia. Founded in 2004 and still experimenting with our best method to makes things. usually we doing things by our hands and some powertool, and yes! we are accepting custom order for you guys. and we are not only make tokusatsu stuff. but original idea from some of artist too.

in this blog, we only write on bahasa indonesia. for any inqueries just email us (littlegiantstudio@yahoo.com or littlegiantstudio@gmail.com) and dont forget to “like” our fb pages 😀

Advertisements

11 thoughts on “About Us

  1. Hello Bro, kira2 kalo gua mau pesen kostum 1 kamen rider berapa ya?

    pengen banget costplay, tapi gua pesen buat ukuran gua bisa kan? thx

  2. waduk sorry bro kita saat ini belum mau terima order full kostum dulu, soalnya kalau pesen full kostum bakal makan waktu yg lama dan orang2 kita uda sibuk sama order helm sama order barang custom gtu nih… nanti mungkin bisa menghubungi teman saya, dia sering cosplay mungkin dia bisa membantu. saya kasih tau alamatnya lewat email saja ya

  3. Hi I’m from the Philippines and I have been wondering how much one of your custom helmets would cost including shipping and handling and if you can reproduce one kind of whats like in the link that I will be sending. Thanks.

  4. maf bro bisa bikin helm costum predator untuk berekendaraan di motor tak? standar sni atau dot .. harga nya berapa?

  5. gan . bisa ajarin ga . cara pembuatan dari awal . saya udah liat tutonya di blog ini tapi masih kurang jelas . bisa di perjelas lagi ga .1. bagaimana cara membelah hemlnya itu ( yg sudah jadi ) dan acara membentuknya
    2. apakan clay bisa di ganti sama dempul ? klo iya bagaimana
    tolong banget gan soalnya saya ngebet bgt pgn bikin ky gitu >.< mohon bantuannya ….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s