Contact and how to order

littleGIANT Studio & Workshop

Email : littlegiantstudio@yahoo.com / littlegiantstudio@gmail.com

FB : http://www.facebook.com/littlegiantstudio

multiply: http://littlegiantstudio.multiply.com

Twitter: @lilgiantstudio

Contact Person : Just e-mail us, we will answers all of your questions on email as soon as we can and please dont leave any messages/ comments in this blog 🙂

Address:  
Jl. bendi 8 no 66/8 Kebayoran Lama – Jakarta Selatan. Indonesia 12240

Come and Visit Us

How To Order

  1. Contact us via e-Mail or FB inbox
  2. Tell us what you want us to make, and give your design or reference if you want us for making a figure or a commission work
  3. we will learn the material and give you some quote
  4. if its approved, send us down payment to start the project
  5. we will start making your order, the magic happen here 😉
  6. we will keep updating about your order, and do some revision if its needed
  7. we finish your order and telling you to paid the rest of the payment after we shipping the package
  8. we will shipping it after we receive all the payment
  9. and viola! your order package is arrived at your place 🙂

we are gladly to serving you, just contact us 😀

Advertisements

16 thoughts on “Contact and how to order

  1. maap numpang tanyaaaa…mas ato mbak aku tertarik sama helm2 buatannya niy, kira2 untuk skullman dan ironman masing2 brapaan ya harganya, trus kalo helm tokusatsu yang lain adanya apa aja?thx…

  2. wah sory bgt, jarang buka blog ini nih. mungkin klo mau nanya langsung k email aja ya…
    oh iya jawabannya saya jawab lewat email aja ya 😀

  3. Mohon jika ingin bertanya langsung lewat email aja ya, jarang buka blog soalnya

    Please if you want to asking, ask me by email okey 😀

  4. mas-mas yang kreativ tolong barang2 yang di jual di sertai harga2 nya dunk..

    jadi kalo nanti bisa di liat sesuai budget kan langsung bisa bikin appoinment…

    takutnya udah bikin appoinment, harga gak cocok, jadi buang2 waktu mas-mas yang berharga nanti..

    ini cuma masukan, jujur saya sangat mengapresiasi dan sangat tertarik dengan karya kalian. thx b4

  5. wah maap kita ga bisa naro harganya di blog nih, kita kan ga produksi masal, trus kita jg buatnya sesuai pemesanan..dan banyak jg yg mesennya bikinnya custom gtu, jadi harganya ga bisa sama dengan yg lain… jadi harga yg kita kasih jg masih harga perkiraan, harga fix nya setelah barangnya bener2 jadi dan tinggal di kirim.. bgtu lengkap nya 😀

    karena itu kita anjurin buat nanya harga dan semacem nya langsung lewat email aja, biar nanyanya lebih leluasa dan personal gtu…
    hahahaha tenang aja ga buang2 waktu koq, kan biar skalian kita nambah temen aja gtu.

    hahaha ga pa2 koq masukannya bagus, dan terima kasih ya udah suka ma karya2 kita 😀

  6. Mohon jika ingin bertanya langsung lewat email aja ya, jarang buka blog soalnya takut nanti di bales nya klamaan

    Please if you want to asking, ask me by email okey 😀

  7. Hi I’m from the Philippines and I have been wondering how much one of your custom helmets would cost including shipping and handling and if you can reproduce one kind of whats like in the link that I will be sending. Thanks.

  8. hello lenin sorry for our late reply because we not always update this blog hehehe.. you can give us your helmet design, and then we can give you all the cost including the shipping to your country.. maybe you can email us if you want to ask anything instead of give comment on this blog 😀

  9. bos mo nanya nih.. kalo untuk ukurannya gimane… takutnya kagak bisa masuk pala gw..rada gede soalnye pala gw..

  10. Hi,

    I want to order a bonehead project helmet (the black one), just tell me how to proceed, come on, I need an answer please, do you continue in this business yet???, have my best regards.

  11. by the way, if you are a serious seller, maybe I bought you from 3 to 10 helmets, different sizes of course, well, best regards again, thanks.

Comments are closed.